Acest site utilizează module cookie pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru Mai multe informatii

Detalii curs

Estetica și Funcționalitatea cu tehnica PRESS cu disilicat de litiu sau tehnica CAD-CAM cu zirconiu.

TEAM 2020

Pret: 450 RON

Prezentare

Extras din seminarul lui Nannini Claudio: De la proiectare până la lucrarea finală, prin modelare biodinamică, ținând cont de estetică și funcționalitate.
Se utilizează tehnici „PRESS” sau CAD-CAM pentru a transforma machetele din disilicat de litiu și respectiv zirconiu într-un mod simplu, sigur și ergonomic.
Prin fazele tehnice standardizate, acestea pot fi realizate cu ușurința materialelor protetice de înaltă calitate, cu certitudine și cu predictibilitatea rezultatului final din punct de vedere estetic și mai ales funcțional.

Parte teoretica:
Prezentarea instrumentației pentru realizarea corectă a modelării estetice și funcționale cu utilizarea articulatorului și a accesoriilor sale, cum ar fi: Tijă incizală reglabilă /  Planul Stuart /  Planul ocluzal 
Tehnici de confecționare a coroanelor / fațetelor de litiu cu batoane convenționale și cu batoane "MULTI" (evaluarea grosimilor, tipurilor de pivot optim)
Alegeri de batoane în funcție de grosimea și culoarea preparatelor din cavitatea bucală (decolorare, știfturi, etc. ...) 

Parte practica:
Colorarea coroanelor și fațetelor prin utilizarea de pensule pe materiale  metalfree: 
Disilicat de litiu (pași tehnici pentru obținerea unei texturi și colorații naturale )
Cuburi de zirconiu (metode pentru obținerea de detalii și finisaje excelente, efectuarea operațiunilor de pre-sinterizare)

  • Sambata04-04-2020
17:30 - 20:00

Estetica și Funcționalitatea cu tehnica PRESS cu disilicat de litiu sau tehnica CAD-CAM cu zirconiu.


Workshop THD. Claudio Nannini