Acest site utilizează module cookie pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru Mai multe informatii

Detalii curs

Back to the basics

Team Asist 2020

Prezentare

Prezentarea se concentreaza pe importanta si evolutia de-a lungul timpului a sanatatii orale atat in societate cat si printre profesionisti. Profesionistii din domeniul stomatologiei din toata lumea sunt constienti de importanta igienei orale, dar lipseste cu desavarsire un sistem, protocol in ceea ce priveste individualizarea si adaptarea la necesitatile fiecarui pacient a igienei orale personale.  Dovada acestui lucru sunt problemele de sanatate orala a pacientilor de pretutindeni. O tehnica corecta de periaj impreuna cu un instrument corespunzator necesitatilor fiecarui individ, pot face o mare diferenta in ce priveste sanatatea orala a pacientilor nostri. Cea mai predictibila forma de medicina este cea bazata pe preventie si reprezinta viitorul controlabil si durabil al rezultatelor profesiei noastre.

Key Words : preventie, biofilm, placa bacteriana, profilaxie, periuta interdentara, papila,sulcus, perita soft, peri, igiena orala, sanatate, gingivita, sangerare gingivala, bacterii,un dinte curat nu poate fi bolnav!!!!
  • Sambata04-04-2020
9:00 - 17:00

Back to the basics


Workshop Dr. Camelia Roman