Acest site utilizează module cookie pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru Mai multe informatii

Lector

Cristian Taban

Biografie

Cristian Taban

Director executiv Dent Estet

Executive Director la Dent Estet
ASEBUSS organizes the Executive MBA Program, București în parteneriat cu Kennesaw State University

Cristian Taban este Directorul Executiv al DENT ESTET și se ocupă integral de managementul și dezvoltarea laboratorului dentar digital ASPEN.

A preluat conducerea grupului DENT ESTET în momentul în care a avut loc cel mai mare parteneriat privat unic în piața medicală din România, în vara anului 2016, atunci când DENT ESTET a fost preluat cu pachet majoritar de către liderul medicinei private din țara noastră, rețeaua medicală privată MedLife.

Timp de mai bine de 20 de ani a lucrat în multinaționale de renume, în calitate de CEE Business Manager în cadrul companiei Henkel și în cadrul colosului GE ca Sales Director (divizia Oil &Gas).

De-a lungul carierei sale în companiile multinaționale a coordonat echipe de peste 150 de angajați. Spune că experiența în aceste companii l-a ajutat să se dezvolte profesional foarte mult și să se pregatească de cea mai mare și mai interesantă provocare profesională – antreprenoriatul într-o companie românească.

Venirea lui Cristian Taban în echipa DENT ESTET în 2016 ca Director Executiv a fost un pas firesc în dezvoltarea sa profesionala, dar și în cea a companiei.

Din anul 2014 este trainer al Asociației Dental Office Managers România, iar cursurile sale de Business Controlling, Leadership și Sales sunt extrem de apreciate de către cursanți.

Luând cu mare responsabilitate rolul său de a forma și de a coordona echipe de profesioniști, a urmat numeroase cursuri de specializare în SUA, dar și în Romania, printre care:

  • Un prestigios program de Leadership Development Program al lui Chris Braakman
  • MBA ASEBUSS la Kenesaw University din SUA
  • Specializare în Finance în cadrul INSEAD Business School
  • Participare la congresele AADOM SUA