Acest site utilizează module cookie pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru Mai multe informatii

Lector

Dr. Bogdan Bâldea

Biografie

Dr. Bogdan Bâldea

Medic specialist chirurgie orală, Medic specialist protetică dentară

Dr. Bogdan Bâldea a absolvit Facultatea de Medicină Dentară U.M.F Victor Babeș din Timișoara în anul 2004. De atunci, își desfășoară activitatea profesională atât în domeniul învățământului clinic, fiind asistent universitar la Disciplina de Protetică Dentară în cadrul U.M.F. Timișoara (până în 2013), cât și în clinica privată, având ca domeniu de activitate Protetica Dentară și Restaurări Protetice pe Implanturi.

Este medic specialist în chirurgie dento-alveolară din 2008, medic specialist în Protetica Dentară din 2012 și doctor în științe medicale (Summa cum Laude) din anul 2013. A fost și este membru în proiecte de cercetare fundamentală interdisciplinară și are un brevet de invenție în domeniul compozitelor dentare armate cu fibre de sticlă.

Dr. Bogdan Bâldea este coautor la trei cărți de specialitate, are 16 articole publicate, dintre care 8 în sistemul ISI (în reviste străine) și peste 100 de conferințe naționale și internaționale pe domeniul biomaterialelor utilizate în medicina dentară, protetica dentară și restaurări protetice pe implanturi.