Acest site utilizează module cookie pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru Mai multe informatii

Lector

Biografie

Dr. Giacomo Fabbri

Medic Stomatolog

Dr Giacomo Fabbri s-a născut în 1979 și este absolvent cu onoruri în stomatology și protetică dentară al Universității din Pavia în 2003. 

El s-a implicat în mai multe programe postuniversitare în Italia și în străinătate în domeniul proteticii, parodontologiei, implantologiei și esteticii. Printre alte cursuri, Programul Master în Protetică Fixă al Dr. Mauro Fradeani a avut un rol semnificativ în educația sa și în prezenta sa activitate. În 2012 a devenit membru active al Academiei Italiene de Stomatologie Protetică, o prestigioasă academie științifică în domeniul stomatologiei estetice și protetice.  

În prezent, Dr. Giacomo Fabbri este cel mai tânăr membru al asociației. El colaborează cu Universitatea Federico II din Napoli (Prof. F. Zarone) și cu Universitatea din Siena (Prof. M. Ferrari) în vederea cercetării în domeniul materialelor moderne inovatoare și noi metode de restaurare. El a publicat mai multe articole internaționale în reviste de specialitate și ține cursuri regulat în Italia și în străinătate pe teme legate de protezarea fixă și protezarea pe implanturi cu accent pe estetică, materiale noi și tehnici moderne minim invazive. 

Dr. Giacomo Fabbri lucrează în Ban-Mancini-Fabbri Specialist Dental Practice, localizat în Cattolica (Italia), în domeniul esteticii și reabilitării protetice pe dinți naturali și implanturi.