Acest site utilizează module cookie pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru Mai multe informatii

Lector

Dr. Mirela Feraru

Biografie

Dr. Mirela Feraru

Medic Stomatolog

Dr. Mirela Feraru a absolvit în 2005 Facultatea de Medicină Dentară din cadrul Univerisității Timișoara, Romania. În 2009, ea s-a alăturat echipei clinicii Bichacho în Tel Aviv. Pentru ultimii 8 ani, Dr. Feraru a dobândit cunoștințe avansate și experiență în toate domeniile paro-proteticii estetice, unde s-a axat mai mult pe tratamente chirurgicale restaurative și paroplastice. 
Ea continuă să studieze și să participe în programe avansate și cursuri în diverse domenii al Paro-proteticii. În plus, Dr. Feraru are o vastă experientă în documentarea clinică fotografică, pe care o împărtășește colegilor prin articole, conferințe, workshpuri.
Dr. Feraru a publicat si lectorat în domeniul Tratamentelor Protetice Adezive, Tratamente Paro-Protetice și Tratamente High-end cu Vizualizări Dentare Specifice, carte al cărui co-autors, ce urmează a fi pubiclată de către Quintessence publising.