Acest site utilizează module cookie pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru Mai multe informatii

Lector

Biografie

Dr. Pietro Venezia

Medic Stomatolog
A primit diploma de medic stomatolog cu onoruri de la Universitatea din Bari în 1989. A finalizat un program  postuniversitar de Protetică Adezivă Estetică la Universitatea din Siena în 2003. A terminat un program de protetică la Universitatea din Bari, unde a și predat.  De asemenea, a fost implicat în activități didactice la cursurile de master postuniversitare ale universităților din Bari, Napoli, Siena, Catania, Foggia și Roma.
A activat ca și Profesor de Protetică Dentară în Catania (Italia).  
Este membru activ al Academiei Italiene de Protetică Dentară(A.I.O.P.), membru activ al Academiei Internaționale de Medicină Dentară Digitală (I.A.D.D.M.), membru activ al Societății de stomatologie digitală (DDS) și Membru de Argint al Style Italiano.
Este membru în I.T.I. (Echipa internațională deImplantologie). A scris articole pentru reviste naționale și internaționale. El combină practica clinică cu activitățile didactice, cu accent pe cursuri avansate de perfecționare a esteticii în protetică, protezelor mobilizabile și restaurărilor pe implanturi.
Lucrează într-un cabinet privat în Bari (Italia), cu accent specific pe protetică dentară.