Acest site utilizează module cookie pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru Mai multe informatii

Lector

Erika Ionescu

Biografie

Erika Ionescu

Vicepreședinte și Co-Fondator ADOM

Vicepreședinte și Co-Fondator ADOM

Managing Partner la DENT ESTET 4 KIDS Timișoara

Cu o pregătire temeinică în domeniul comunicării și marketingului strategic, Erika Ionescu și-a orientat natural cariera înspre zona medicală, ocupând funcția de PR Manager al grupului de clinici DENT ESTET și participând apoi la extinderea sa la nivel național, în calitate de Regional Manager. A lucrat o perioadă în cadrul sistemului de stat pentru a înțelege care sunt lacunele și limitările cu care se confruntă antreprenorii din România, moment definitoriu pentru implicarea în crearea unui instrument de creștere organică a pieței de servicii stomatologice private din România: ADOM (Asociația Dental Office Managers).

Provine dintr-o familie de medici care au demonstrat ca renumele se construiește pe baza unui act medical fără cusur, dar și că mediul privat îți îngrădește libertatea de a-ți face meseria cu aceeași determinare. Lipsa de pregătire și implicare a personalului non-medical din clinicile private, dar și lipsa de timp și cunoștințe în domeniu nu fac decât să ducă la “îmbătrânirea” prematură a businessului medical din România.

Erika Ionescu este una dintre persoanele cele mai determinate să îmbunătățească modul în care se dezvoltă clinicile private din țara noastră, dar și așteptările pacienților. De ce? Pentru că are convingerea că “suntem în România” nu este o scuză pentru serviciile oferite de clinicile dentare sau medicale și nici pentru resemnarea pacienților nemulțumiți de serviciile primite.

  • 13 ani experiență în marketing și mangement medical
  • Membru AADOM SUA
  • Fondator al primului program de educație in marketing dedicat clinicilor dentare
  • Trainer ADOM România din anul 2014. Cursurile sale sunt axate pe noțiuni de marketing adaptate pieței private de servicii stomatologice din țara noastră, dar și pe soluții de creștere a start-up-urilor din domeniul medical
  • Absolventă a Institutului Diplomatic Român