Acest site utilizează module cookie pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru Mai multe informatii

Detalii curs

Probleme de integrare estetică a materialelor translucide: de la prepararea la cimentare..

TEAM 2020

Pret: 450 RON

Prezentare

Restaurările indirecte cu materiale nemetalice s-au bucurat de o dezvoltare considerabilă în ultimii ani, în principal datorită a doi factori importanți: integrarea estetică finală optimă și validitatea cimentării adezive, confirmată tot mai mult de studiile principalilor autori pe această temă. 
Această tehnică a fost utilizată pe scară largă datorită cererii din ce în ce mai mari din partea pacienților pentru intervenții care să îmbunătățească estetica zâmbetului. Partea problematică a acestor materiale este transluciditatea lor, care obligă medicul aflat în stadiul de planificare să țină cont de prezența oricărei decolorări prezente la nivelul dintelui, atât vital, cât și devital, care va trebui refăcută. 
Acești dinți, care probabil au suferit un tratament endodontic sau reconstructiv incorect, vor provoca o modificare cromatică inevitabilă pe suprafața materialului nemetalic, datorită translucidității sale naturale. 
Reconstituirea acestor elemente va trebui să fie efectuată cu materiale adecvate pentru a obține o întărire a porțiunii coronare și pentru a obține o culoare similară cu dentina dintelui natural. În cele din urmă, pentru cimentarea produsului trebuie să avem la dispoziție ciment cu culori diferite care să permită un camuflaj final excelent. Scopul raportului va fi examinarea tuturor acestor factori negativi și prezentarea unei serii de soluții pentru a depăși aceste probleme.

Galerie

  • Sambata04-04-2020
17:00 - 20:00

Probleme de integrare estetică a materialelor translucide: de la prepararea la cimentare..


Workshop MDT Lacasella Pasquale