Acest site utilizează module cookie pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru Mai multe informatii

Detalii curs

Izolarea și adeziunea restaurărilor integral ceramice

TEAM 2019

Pret: 230 RON

Prezentare

Trecerea de la macroretenție la microretenție a promovat medicina dentară estetică și minim invazivă. Tratamentele pe care le oferim în ziua de azi, cum ar fi adeziunea fațetelor ceremice, erau de neimaginat în urma cu cincizeci de ani.
Adeziunea a schimbat complet medicina dentară din două motive:
• adeziunea obliterează complet dentina, împiedicând astfel accesul microorganismelor la pulpa dentară;
• datorită adeziunii, medici dentiști nu trebuie să se bazaze pe macroretenție utilizând zone retentive sau suprafețe paralele mari pentru restaurările indirecte.
Pentru a fi fezabile și pentru a avea success, fațetele integral ceramice necesită mecanisme de adeziune între ceramica și compozit pe de o parte și între substanța dentară și compozit pe de altă parte. Cu o selecție corectă a sistemelor adezive, astăzi, este posibilă fixarea adezivă permanentă a fațetelor la dinți, redând astfel rezistența structurală a acestora. Adezivii dentari moderni permit adeziunea fațetelor chiar și în situațiile în care preparațiile se extind și la nivelul dentinei. O tehnică adezivă meticuloasă, alături de controlul adecvat al umidității este o premisă importantă pentru integrarea cu success a restaurărilor integral ceramice.
În timpul acestui workshop se vor prezenta diverse sisteme adezive pentru restaurările integral ceramice, luând în considerare diversele materiale existente pe piață, alături de demonstrația practică a utilizării acestora împeună cu diferite metode și tehnici de izolare cu diga.
 
Cuvinte cheie: minim invazivitate / material integral ceramice / adeziune / izolare / diga.
 
  • Vineri05-04-2019
16:30 - 19:30

Izolarea și adeziunea restaurărilor integral ceramice


Workshop Dr. Silvana Cânjău