Acest site utilizează module cookie pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru Mai multe informatii

Detalii curs

Pluristratificarea ceramicii: tehnică de abordare sistematică pentru reconstrucții ceramice între zona facială și cea linguală.

TEAM 2020

Pret: 450 RON

Prezentare

Pentru a reproduce într-un mod cat mai natural aspectul dinților, tehnicienii fac apel la abilitățile lor artistice.
Metode elaborate de stratificare ne-au fost prezentate de cei mai mari ceramiști din lume, dar, această tehnică, ne vorbește de prezența a două straturi de material translucent pe pereții incizali, fiecare cu modificatori și pigmenți de culoare, care sunt mixați si combinați armonios printr-un proces de infiltrare.

Semnificație clinică
Metoda prezentată este o abordare rațională și didactică a stratificării naturale a smaltului dentar, pentru ca ceramiștii să poată stratifica într-un mod profesional mai multe straturi de material ceramic.
Această procedură poate fi utilizată pentru orice tip de reconstrucție ceramică cum ar fi: fațete (din ceramică refractară sau presată), ceramică stratificată pe metal, ceramică presată, zirconiu, ceramică aluminoasă, ceramică lithium disilcat sau titaniu.
Utilizarea microscopului pentru realizarea adăptarii marginale a fațetelor va fi examinată printr-o procedură practică.

  • Vineri03-04-2020
17:30 - 20:00

Pluristratificarea ceramicii: tehnică de abordare sistematică pentru reconstrucții ceramice între zona facială și cea linguală.


Workshop MDT-CDT Giuseppe Romeo