Acest site utilizează module cookie pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru Mai multe informatii

Lector

Biografie

TD Cristi Petri

Presedinte - Tehnician dentar

S-a născut în anul 1978 în inima Transilvaniei. A absolvit tehnica dentară în anul 1999 în Cluj-Napoca.Și-a început ucenicia în țară, după care a lucrat în laboratoare din America și Germania, unde s-a specializat pe lucrări scheletate, telescoape și protetică pe implanturi.

Și-a continuat studiile la Danube University Krems. Pe lângă aceasta, a urmat cursurile organizate de: Masimiliano Trombin, CDT; Achim Ludvig, CDT; Haristos Girinis, CDT; Nondas Vlachopoulos, CDT; Uwe Gehringer, CDT: Thomas Sing, CDT; Jan Langner, CDT; Sensei Shigeo Kataoka.Începând cu anul 2002, deține propriul laborator dentar în Cluj-Napoca, iar din 2011 se axează pe reabilitări complexe, estetică și funcție. Publică articole în reviste naționale și internaționale (Dental Target, Dental Dialogue, Das Dental Labor, Spectrum Dialogue, Labline Magazine, Reflex, CAD/CAM International).

Începând cu 2013, este laborator pilot pentru Primogroup, lider de opinie pentru Artiglio-Italy, Vertysystem și lector pentru Ivoclar Vivadent. În prezent, ține cursuri și prezentări de specialitate.

  •